Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle Schuijers en ik ben de trotse eigenaar van de Kleine Boel

Moeder van inmiddels volwassen kinderen welke uitgevlogen zijn en op eigen benen staan.

Na ruim 20 jaar werkzaam geweest te zijn in de gezondheidszorg, waarvan de laatste 13 jaar in de psychiatrie, voelde ik dat het tijd was voor verandering. Na jaren van heftige, intensieve zorg voor volwassen cliënten, wisselende roosters en diensten ( dag-avond-nacht) was het tijd voor wat anders.

Ik heb de daad bij het woord gevoegd en heb per 23 september 2019 een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Starten als gastouder van “de Kleine Boel“ een opvang voor kindjes van 0-4 jaar.

Ik heb nu het voorrecht om me te mogen en kunnen richten op de zorg voor de allerkleinsten.  Hun kijk op de wereld, het pure, het echte, het raakt me elke dag weer opnieuw. De wereld zien door de ogen van een kind. En ik mag daar  bij zijn.