Volg ons op:

Royale openingstijden

De Kleine Boel is geopend op maandag- dinsdag en donderdag van 7.00u – 19.00u. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de parkeervakken aan de voor- en achterkant van het huis.

Jaarlijks heb ik 6 a 7 weken vakantie, deze weken zal ik in de maand november voorafgaand aan het nieuwe jaar doorgeven aan de ouders. Zo is iedereen tijdig op de hoogte. Gastouderland kan in mijn periodes van afwezigheid bemiddelen om de kinderen van de Kleine Boel tijdelijk bij een andere gastouder onder te brengen. Aan opvang buiten de openingstijden van de Kleine Boel kan jammer genoeg geen garantie worden ontleend.

kleinschalig, huiselijk en veel individuele aandacht

Kinderopvang de Kleine Boel is een kleinschalige opvang in huiselijke sfeer voor kindjes van 0-4 jaar . Het grote voordeel van die kleinschaligheid is dat er voor elk kind veel individuele aandacht is. Daardoor kan de zorg voor de kinderen heel precies worden afgestemd. Ik vind dat zelf erg prettig omdat elk kind anders is en eigen behoeften heeft. Ik kan hier zo goed aan tegemoet komen. Als gastouder van de Kleine Boel kan ik maximaal 5 kindjes per dag opvangen.

ervaring met glutenvrije diëten

Daar ik zelf coeliakie heb, weet ik alles van het glutenvrije dieet. Wel zo handig als uw kindje zich ook aan zo’n dieet moet houden. Het is bij mij dan in veilige glutenvrije handen. Heeft uw kindje een andere allergie of overgevoeligheid? Vanzelfsprekend houd ik ook hier rekening mee.

Kinderopvang De kleine boel – Nijmegen

 

Deskundigheid & Certificering

Ik werk samen met het gastouderbureau “Gastouderland”, ben in het bezit van een VOG, ik heb mijn EHBO diploma voor kinderen en heb het certificaat meldcode kindermishandeling. In 2018-2019 heb ik de opleiding tot gastouder gedaan en positief afgerond.

De Kleine Boel is een door de GGD goedgekeurde gastouderopvang die de opvang beoordeeld heeft op veiligheid van de ruimtes en deskundigheid van de gastouder. Hierop volgde een inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang. De Kleine Boel voldoet hiermee aan alle wettelijk gestelde eisen voor een veilige opvang. Bij gastouderopvang de Kleine Boel komen ouders in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag. Voor het berekenen van deze toeslag druk je op de rode knop boven aan de pagina van de website “Kinderopvangtoeslag berekenen” en je ziet meteen op hoeveel toeslag je kan rekenen..

 

Kernwaarden van de Kleine Boel zijn :

huiselijkheid / veiligheid / respect /  creativiteit / samen / spelen / plezier / leren /  flexibiliteit / delen / ( zelf)vertrouwen/ jezelf mogen zijn / ontwikkelen /  liefdevol.

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Danielle Schuijers en ik ben de trotse eigenaar van gastouderopvang de Kleine Boel.

Ik ben moeder van inmiddels volwassen kinderen welke uitgevlogen zijn en op eigen benen staan.

Na ruim 20 jaar werkzaam geweest te zijn in de gezondheidszorg, waarvan de laatste 13 jaar in de psychiatrie, voelde ik dat het tijd was voor verandering. Na jaren van heftige, intensieve zorg voor volwassen cliënten, wisselende roosters en diensten ( dag-avond-nacht) was het tijd voor wat anders.

Ik heb de daad bij het woord gevoegd en heb per 23 september 2019 een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan. Starten als gastouder van mijn eigen gastouderopvang de Kleine Boel, een opvang voor kindjes van 0-4 jaar.

Ik heb nu het voorrecht om me te mogen en kunnen richten op de zorg voor de allerkleinsten. Hun kijk op de wereld, het pure, het echte, het raakt me elke dag weer opnieuw. De wereld zien door de ogen van een kind. En ik mag daar bij zijn.

 

Instagram